lördag 14 september 2013

varför misslyckas 96% tjäna full inkomst online?

Alla har den perfekta businessen.... enkelt säger de.... "alla vill ha detta" ..... och kanske det är en väldigt bra produkt, men hur ska hela världen hitta till just din länk?

Det är det som är svårt!

Att bli sedd och lyssnad på online kräver ganska mycket av den som marknadsför nånting.
*Du ska skriva om din produkt men det gör ju en hel massa andra också så du måste bli bra på sökmotoroptimering för att synas.
*Du ska bilda nätverk och göra dig kompis med människor du aldrig träffat. Det tar tid.
* Du ska kommentera i forum och på andras bloggar för att bli sedd som nån som vet nåt.... men då måste du först veta nåt ;) svårt att leka expert innan man fattar vad man gör.
* Du ska posta länkar och se till att du har uppseendeväckande banners och annonstexter..... listan bara fortsätter och fortsätter....

Därför är valet av min primära business enkel... man behöver inte tala om för någon hur bra det är och hur mycket man kan tjäna... efter en tid när man tjänar bra och slutar jobba kommer folk omkring att fråga iallafall och då är det ju fantastiskt bra att hjälpa dem starta upp.

Mitt andra hands val är också bra för att det inte handlar om att sälja någonting, och man vill väl att alla man känner har ett sparkonto, så varför inte ett sparkonto med guldtackor.
Och guldkorten får ju plats i plånboken så man har sin business i fickan hela tiden, så när man visar den för någon så tycker de att det är coolt :)
Blanda inte ihop företaget karatbars med strategin "12 week plan" ..... företaget har inget köptvång!

Strategin är det som den grupp jag jobbar i vill att man använder för det "boostar" inkomsten.... även om man inte ännu har någon i sin payline vill de man byter åt sig guld varje vecka. Det är smart för de som då ser att inkomsten kommer veckovis blir bättre på att få in nya guldsparare vilket gynnar den i botten på payline.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar