lördag 5 december 2015

bästa jobbet online - YWB

Fortfarande är karatbars det företaget med bästa produkten som passar precis alla, men de har jag redan skrivit så mycket om så jag tänkte prata om YWB istället.

YWB - yourwebbase - 

har den största potentialen att bli nånting riktigt stort. Inga produkter att köpa.Kostar inget att vara med. Det enda kravet är att vara aktiv och följa direktiv och inte blocka annonser. annonsering online är guld värt för företag. Just det handlar en stor del av YWB om. Nu förtiden finns det program och addons som blockerar annonser och företagen letar vägar att nå fram till människor ändå. YWB är en bas med aktiva människor som inte blockar annonser och får betalt för att se dem.

Jennie heter damen bakom YWB och hon är en fantastisk människa med stora visioner och stor passion för det hon gör. Hennes hjärta vill hjälpa de fattiga så hon vill att även de utan en spänn på fickan ska ha möjlighet att tjäna pengar.
Hon vill bygga en stor bas med aktiva medlemmar och nu när jag varit nära henne ett tag så ser jag hur viktigt och unikt det är med aktiva medlemmar. Tex så testar hon olika annonsörer för att få intäkter från annonser... vi (aktiva medlemmar) ger feedback omedelbart om vi ser dåliga annonser, pop ups eller dåligt placerade annonser. Eftersom hon sitter på skype medans hon jobbar så berättar hon när hon gör vissa saker och vi går till den anvisade sidan och ger feedback i samma stund.... det sparar tid för vilket företag som helst att ha en stor bas med människor som hissar eller dissar. Det räcker ju inte med några stycken utan det måste ju vara tusentals för att ge en korrekt indikation. Your web base är som det låter "ditt eget spindelnät" så du skapar ditt eget nät och de i sin tur skapar sitt. Jennie ser det som facebook ungefär alla har sina egna vänner som i sin tur har sina egna. Alla har eget ansvar för sitt eget nät, om du inte berättar för ditt nät att de ska komma till skype så får de kanske aldrig veta det tex. YWB märker ganska snabbt om man är aktiv medlem eller inte. De ser om man loggar in på sidan, skriver in sig på anvisade sidor, interagerar på skype tex.  Det finns massvis med uppdrag en aktiv bas med människor kan utföra. Vi kan beta testa spel, dra upp alexa rankningen tex. YWB skriver kontrakt när de kommit överens med företagen vad vi ska göra och till vilket pris.

Spel förresten är en annan avdelning på YWB, ywbs egna spel och appar + andra gratis spel med riktiga pengavinster... det är en av anledningarna till att många kommer att gå med. Så därför är det bäst att vara med nu innan det sätter igång. De som är med i uppbyggnadsfasen och hjälper till att bygga basen kommer att få många fördelar. Så gå med och följ direktiven, kom till skype och ta med så många du kan nu innan det blir stort.
När det dessutom är gratis så finns inte någon anledning att inte gå med. 

YWB LÄNKEN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar