söndag 8 maj 2016

Projekt "tjäna pengar online"

TJÄNA PENGAR ONLINE

Att få sin inkomst från internet är en dröm för många, det ger en frihet som inte man har på ett vanligt jobb.

 Jag kallar det projekt "tjäna pengar online" för det känns lite som ett projekt bara för att människor blir skeptiska och tror inte att de kan tjäna pengar så enkelt :) men det kan dom!        Vi har tyvärr ofta fått uppleva att de är de redan rika som blir rikare i varje ny affärsmodell, men nu har alltså möjligheten givits till hela världen helt gratis.

Bakom företaget YWB finns en kvinna som räknat ut att den möjligheten finns för alla och hon vill förändra världen genom att erbjuda möjligheten helt gratis, så även de fattigaste människorna ska kunna få ett bättre liv. 
Alla gratis plattformar och spel tjänar idag multum på alla gratis medlemmar.... så de hade mycket väl kunnat dela med sig till oss som använder dem ( eg. gör jobbet att se till att deras plattformar har miljoner användare) men eftersom de inte gör det så har YWB bestämt sig för att bygga gratis plattformar SOM delar med sig av biljonerna... 
men de bygger bara plattformarna sen är det upp till drivna personer att fylla dem med människor.
Det är som när ett företag på fb exempelvis IKEA säger "dela detta så har du chansen att vinna våra fina utemöbler", fast här så är det "dela appen så har du chansen att vinna pengar".

Allt handlar om annonsering online, oräkneliga miljoner annonspengar pumpas in och det är de vi ska få ta del av. Man kan tro att ju fler vi blir ju mindre blir summan vi får... men det är helt tvärtom, ju fler vi blir ju större summor handlar det om per person!!

Det är ett enkelt jobb men kräver att man kan inse att det faktiskt finns folk som vill dela med sig. Så hjälp till med detta fantastiska projekt. Vi är bland de första i världen att känna till detta så man kan säga att det är vi som bygger detta företag. En sån möjlighet ska man inte ignorera, tänk hur många gånger man önskat att man varit med och startat upp fb eller candy crush saga...
och på tal om candy crush så håller ywb just nu på att göra ett spel som heter candy game som istället för nån digital karamell betalar riktiga pengar i vinster.... så vad tror du händer när de som spelar candy crush hör att det finns ett liknande spel men med pengar i vinst? Just det! Var med och bevisa att vi är starka tillsammans.Systemet är send-it-forward så det till slut når jorden runt. 
Det går till så här:
Man laddar ner en app
Talar om för någon annan att göra samma sak
som talar om för någon annan att göra samma sak o.s.v.
Det är så enkelt och smart uträknat så det borde inte vara svårt att få med hela världen till slut. 

Och ingenting någonstans i detta kostar ett öre.
Det enda viktiga är att de du bjuder in fortsätter bjuda in såna som fortsätter bjuda in i all oändlighet.... det låter svårt men det är väldigt enkelt egentligen. Försök hitta en person som aldrig  registrerat sig i fb t.ex... det är samma sak.... vi som fb användare har bjudit in våra vänner i all oändlighet så det snart inte finns någon kvar att bjuda in :) och det var inte svårt alls. 
Och här ger du dessutom bort en chans till stora pengar. Och eftersom vi är bland de första i världen att känna till detta så har vi chansen att göra nåt väldigt stort av detta.

 I denna app finns ett spel som heter 7 degrees och som betalar dig när någon i ditt nätverk vinner. I spelet finns reklam så ju fler som spelar ju mer reklampengar kommer in och ju fler personer du bjuder in till appen som fortsätter att i sin tur bjuda in ju större vinstchans får du. Kom in och läs info " how your web work"

Registrera dig först i företaget så sänder vi info och steg för steg anvisning om appregistreringen.

m v h

Svenska YWB Teamet

-du har inget att förlora men mycket att vinna så tveka inte!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar