söndag 29 maj 2016

your web base är inte ett pyramid spel

Jag har hört ett antal gånger när jag presenterat YWB att folk säger " det är ett pyramidspel " vilket är helt taget ur luften och jag förstår inte ens hur de kommer på tanken. Men det är lika bra att skriva lite omkring varför det inte kan vara ett pyramidspel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pyramidspel
Ett pyramidspel bygger på att medlemmarna betalar en medlemsavgift, insats eller köptvång av produkter som skapar värdet i kedjan. När pyramiden faller förlorar deltagarna denna insats eller blir sittande med värdelösa produkter. Bakom ett pyramidspel finns oftast någon form av organisation som håller i allt, därigenom kan de också dölja hur det hela fungerar. Ett kännetecken för ett pyramidspel är att balansräkningen är i verkligheten negativ, det finns inte täckning för utestående skulder, vilket döljs och förljugs. Så länge det finns nya kunder fungerar likviditeten men inte om kunder vill ha tillbaka sina pengar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om vi börjar från början; i ett pyramidspel betalar man en medlemsavgift. - YWB är gratis.
i ett pyramidspel betalar man för något som skapar värdet i pyramiden - YWB får hela sin inkomst utifrån (från annonsörer) 
Det kan heller inte kollapsa eftersom det inte betalas pengar.Det är inte heller ett oändligt led av människor, det finns en gräns.
Balansräkningen i YWB är ingen hemlighet det finns heller inga skulder till någon. 
Inkomsterna får YWB när de har en tillräckligt stor användarbas på sina plattformar annonsörerna vill betala för att synas där, plattformarna är gratis att registrera sig på och inga pengar betalas för rekrytering av människor.

Själva affärsidén är att YWB skapar plattformar som ska vara så attraktiva så medlemmar automatiskt talar om för andra att det finns en plattform som alla borde vara på. Precis som man gör på fb,skickar vänförfrågan och bildar ett nätverk utan tanke på pyramidspel så borde det också gå till på YWB.

Ywb har bara en skillnad mot de andra gratis plattformarna och det är att de vill dela med sig av intäkterna de får av reklamen. 
När medlemsantalet är lågt blir det ingen vinst att dela ut men skaparna av YWB antar att människor inser vilken guldgruva det kan bli om plattformarna får en stor tillströmmning av folk.

Att gynnas för man marknadsfört detta och dragit fler folk till plattformarna ses bara i chanser till vinst.... och eftersom YWB tagit patent på detta sätt att betala vinster så finns det ingen annanstans.
Man vinner när någon i ens nätverk vinner! så har man ett stort nätverk är chanserna större att vinna än om man har ett litet nätverk. men inget säger att jag vinner för jag har ett stort nätverk .... det kan lika gärna vara någon som inte ens har ett nätverk som vinner...... som när man tippar, om jag har ett system på 127 rader så är oddsen större att jag vinner än att någon med en enkelrad vinner... men hur många gånger har man inte hört att storvinsten gick till någon som lämnat in en enda rad :)

Men överhuvudtaget så är det en fantastisk idé att ha gratis spel med kontanta vinster.... och att man kan påverka sina vinstchanser genom att tala om för andra att det finns ett gratis spel med riktiga pengar som vinst.

Så nu hoppas jag ni förstår att detta inte alls har med pyramidspel att göra utan är en fantastisk möjlighet helt gratis!

För att få veta om denna fantastiska möjlighet fungerar så måste den testas!! 
Vare sig man tror på idèn eller inte så finns inget annat att göra än att testa den fullt ut.... vi måste få massvis med människor till plattformarna.
Så var med i projektet och registrera dig här: svenska YWB teamet
läs mer här: YWB





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar