fredag 23 september 2016

jobba online - your web base app

Jobba online, bli agent för Your Web Base App

Jag tänkte ett tag skriva om andra program som YWB skapat men sen tänkte jag: varför det?
Det är Your Web Base App som är briljant och alla de övriga programmen finns ju därinne, och alla som kommer blir också placerade därinne.... så det är appen jag tänker prata om igen :)

Om vi nu fokuserar på att detta är ditt egna företag, du jobbar online och är agent för appen ( Your Web Base App)
När du startar upp är det såklart ingen i din app som vare sig spelar eller jobbar som agent så det är lite jobb som krävs för att komma igång.
Men att vara agent för någonting som är gratis och som regelbundet kan inbringa tusentals dollar är ju inte svårt. Du behöver inte hitta många som är villiga att ladda ner appen innan du hittar någon som också vill vara agent.

När det händer, att du hittar någon som också vill vara agent, så går allt mycket snabbare och den agenten i sin tur hittar folk som vill vara agenter så fylls dina webringar ganska fort.
Det kan ju aldrig bli för många agenter eftersom detta är till för att hjälpa alla i hela världen att gratis kunna skapa sig en inkomst hemifrån. 

Alla har sin egen anledning varför man gör detta. Grunden var ju att kunna förändra livet för de som har det svårast i världen genom att erbjuda något enkelt och gratis men lönsamt. Så de som vill hjälpa ekonomiskt utsatta sprider detta.
Men det är också för de som vill vara på resande fot, man behöver inga fysiska produkter man har sin mobil eller surfplatta som arbetsplats så man kan sitta på en strand i karibien om man vill.
En del gör det av den enkla anledningen att de gillar att spela och inser att gratis spel med kontanta vinster är det bästa av 2 världar, man kan spela sig till inkomst fastän man inte vinner.
Men de flesta gör det helt enkelt för de gillar pengar, det är ju inga småpengar det handlar om så det är ju förståeligt. 

Det är alla agenter som bygger detta företag... YWB tillhandahåller bara plattformarna gratis sen är det upp till agenterna om det blir ett stort och starkt företag eller inte.
Vi är alldeles i början på uppbyggnaden så vi har hela världen att ta med.... och alla borde jobba på att bli den som får med flest. Att vara bland de första som får hoppa på ett nytt koncept är alltid lönsamt. 

Du registrerar dig hos moderbolaget först http://yourwebbase.com/?ref=misslenali
därinne postas nyheter så du kan hålla dig uppdaterad om vad som är på gång.

Därefter laddar du ner appen och registrerar dig i den också enligt denna instruktion: http://misslenali.blogspot.se/

Sen lär du känna appen via vår CEO Jennie som här berättar om YWBappen som den ser ut nu innan candy game:




det blir alldeles fantastiskt efter candy game är släppt ...men det tar vi en annan dag....

Efter alla steg här ovan loggar du in till modersajten och lyssnar på latest news 21 sept.

vi finns alltid på wow, skype & fb så du får all stöttning du behöver
Välkommen i gänget :) your web base app gänget...
Allt finns redan på plats så det är bara vårt jobb kvar - att fylla spelet med människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar