måndag 5 september 2016

varför alla borde ladda ner YWBappen!!

Ja varför borde alla ladda ner YWBappen?
enkelt :)

De som skapade youtube gjorde inte det för att vara snälla så alla kan se videos... nej de ville tjäna pengar! De ville slå sig sig in som en stor aktör på reklam marknaden.....

Google, fb, twitter samma sak de har en affärsidé hur de ska kunna få massvis med reklamintäkter och skapar gratis plattformar som vi alla använder då och då....

Spelappar - samma sak ... de tillverkar spel efter spel som inbringar miljontals dollar....

Så då är allt det redan uppfunnet och gjort!

Så nu när de visat världen att det ligger grymt stora pengar i reklam så vill såklart fler slå sig in som stora aktörer på den marknaden :)

Men hur ska de kunna tävla med de stora plattformarna som redan etablerat sig och har hela världen som användare av deras plattformar??

Det krävs ju inget geni för att förstå att de måste göra nåt revolterande för att människorna ska byta plattform efter år av samma plattformar.

Så att ge en liten del av vinsten hjälper inte mycket... de måste dela med sig av en ganska stor del av sina annonsintäkter för att det ska bli intressant.

Och det är precis vad YWB tänker!

Största delen av intäkterna ska till användarna :) då blir det genast intressant för oss alla
Eftersom det inte kostar något så är det bara att haka på det här nya och se vart vi landar.

Det tog flera år för de stora plattformarna att gå med vinst när de började så antagligen går det inte fort... men i och med att det ligger pengar i detta så borde det gå ganska fort att sprida YWBappen runt världen.

Det poppar upp mängder av andra som säger sig vilja dela på vinsten om man betalar en medlemsavgift, de är bara giriga..... det finns bättre sätt att se till att fördelningen blir rättvis.

Så gå till google play/app store och sök efter "Your Web Base" 
det är ett spindelnät på bilden
installera och registrera

Inne i appen går du till "my web" och 
skriver - misslenali - i rutan bredvid "sponsor referr.." 
sen klickar du på "open web"
klart!! 

Om du inte vill tala om för andra så behöver du inte, du behöver bara ha dem i mobilen och trycka på spelen nån gång då och då. 7degrees är inte roligare än att tex skrapa en trisslott, men det är gratis :)

När tillräckligt många människor gör det så kommer intäkterna appen får genom att vi trycker på spelen att förvandlas till vinster. 
Och någon lycklig själ kommer att vinna pengar från ett gratis spel.
Men vill du öka dina vinstchanser så ser du till att alla du känner laddar ner den och skriver ditt användarnamn inne i appen :) då får du en extra chans för varje person som gör så.....
Det finns mycket mer chanser men det får du läsa om inne i appen... 

Detta är det med störst pengar i potten jag har sett som är gratis att vara med på..
En sån här chans kommer inte ofta... vi är inte många i Sverige som har appen ännu..så du har miljoner personer som kan skriva ditt användarnamn inne i appen.... fatta hur bra odds man kan få om man delar denna gratis chans med andra!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar