söndag 6 augusti 2017

rädda världen

Det är så viktigt att vi går samman och stöttar de som vill hjälpa världen att bli lite mer rättvis!!
Det finns tillräckligt med pengar i världen för att alla ska kunna ha det drägligt men istället är det 1% av jordens befolkning som äger 50% av pengarna .... betyder alltså att 99% av världsbefolkningen delar på resterande 50% och inte ens mellan dem är fördelningen rättvis.

Tex facebook skulle kunna hjälpa miljoner människor väldigt enkelt men de gör inte det.... men de företag som absolut vill hjälpa får ingen stöttning av folket. Så de stora jättarna som inte vill se en företagsmodell som delar ut vinsten krossar lätt ett nytt företag när folket inte står bakom det.

Så varför står vi inte bakom de företag som vill göra en rättvisare fördelning??
Ja jag förstår inte det...
Lyssna på grundaren av WOW ( ett av företagen som delar sin vinst med användarna OCH genom att ge delar till välgörenhet ) när han förklarar varför han grundade WOW(börja vid 5.50 om du inte vill höra allt)

Det talet sa allt.... vi kan inte låta klyftorna öka i den där takten, eller hur?

Men vi måste stå upp för dessa personer och företag som försöker ändra flödet av pengar så fler ska kunna ta del....

Ta tex TSU som var ett av de företag som var som ett facebook med skillnaden att de delade vinsten men facebook gör det inte..... ja lyssna på grundaren först så talar jag om sen vad som hände


Facebook gillade inte den konkurrensen och gick emot TSU som inte hade resurser att hålla ut länge och stängde ner .... det är inte ett rättvist spelfält online, det är jättarna facebook, google och några fler som bestämmer vad som får synas.... inte rättvist alls. 
De har pengarna och makten!!
Varför har de egentligen pengarna och makten?
Jo för att vi tillåter dem!

Hade vi visat att vi hellre stannat hos TSU och stängt ner våra facebook konton så hade inga pengar i världen hjälpt facebook när de inte ville ha konkurrens.... vi som en kollektiv massa har makten i världen... men bara om vi enas och går tillsammans.... 

Det finns fler som tänker som wow, tsu och ywb och ju fler de blir ju starkare kommer de att bli och får lättare och lättare att stå emot jättarna som tror de har monopol på världens pengar och på internet. 

Your Web Base är ju en samlingsapp som samlar de företagen som vill dela med sig så man har dem i en och samma app.... och det är såklart ett fritt val att ladda ner den och stötta dessa företag  men varför någon inte skulle vilja stötta en rättvisare fördelning kan jag inte förstå. 

YWB gör egna varianter på samma idé (att fördela ut vinsten till användarna) genom att skapa spel som är gratis men vinsterna kontanta pengar.

Länken till registrering i yourwebbase YWB: http://ywb.hematicx.co.za/joinapp/?refid=misskicki
Länken till yourwebbase appen i google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=za.co.hematicx.ywb
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar