onsdag 27 juli 2016

ywb inkomst och ywb spel

Det råder fortfarande lite förvirring bland mina läsare om "your web base" spel och inkomstmöjlighet.
Så jag försöker bena upp det...

De som är spelare och inte bryr sig om att detta är en möjlighet att bygga upp en inkomst, de kommer inte med så här i början.

Nu i början är det vi som ser inkomstmöjligheten som är med och bygger upp företaget. Vi vet ju att när vi byggt företaget till en nivå så det blir lönsamt så släpps spel och då kommer spelarna utan att man måste jobba speciellt hårt. Spelare som får chansen att spela gratis spel med kontanta vinster kommer direkt.

YWB har ju inställningen att alla som är med och bidrar till att en plattform växer och används bör få del av den vinst som plattformen inbringar.
Det spelar ingen roll vilken plattform det är, det kan vara spel, sociala medier, chattrum, auktioner, datingsajter .... ja vad som helst. 

YWB tar också in andra företags plattformar i appen om de uppfyller vissa krav:
1. Det ska vara gratis
2. De ska betala sina användare en del från sina annonsintäkter
3. De ska betala i minst 3 led

Exempel på sådana företag är WOWapp och TSU.
De är gratis plattformar som betalar sina användare delar av sina annonsintäkter i flera led.

Så när du registrerat sig i appen och kommit in så ska man fylla i namnet på den som bjudit dit dig för att företaget ska veta att den är att tacka för den nya medlemmen.

Och därefter går du till programs i appen och hittar en rad blå länkar, det är (med nåt undantag)  sådana program som jag just berättade om:  


Du registrerar dig i alla de programmen genom att följa de blå länkarna och då (genom att du innan har fyllt i namnet på den som bjöd in dig till appen) kommer du automatiskt följa din upline i alla program.
Så när du sen bjuder in någon till appen och de skriver ditt namn därinne så kommer de att följa med dig i alla program som finns därinne.

Så när folk säger att det är drygt att hålla på att fylla i så mycket formulär hela tiden så tror jag inte att de riktigt förstår :)
Du registrerar dig ju i allt bara en gång sen finns det ju där för alltid och allt du behöver göra är att bjuda in folk till EN app..... när de sen i sin tur registrerar sig i allt så får ju du den personen med dig i många program utan arbete.

YWBapp är alltså ett samlingsställe för många gratis inkomstmöjligheter.

Så vi bygger flera plattformar samtidigt fast med en app. Det är så mycket enklare än vad många tror....


Är det fortfarande oklart så finns här många att fråga :) YWB sweden




1 kommentar: