måndag 26 september 2016

gratis spel är lönsamt

Alltså nu vet jag inte längre vad jag ska tro om svenskarnas vilja att förändra världen....
YWB är en ensam kvinna som gör allt hon kan för att förändra världen men behöver hjälp av oss att befolka de plattformar hon bygger ....
Det är gratis och smart uträknat men få kavlar upp ärmarna och hjälper till..... varför?

Kvinnan som heter Jennie har jobbat många år som konsult för olika internetföretag och kom för längesen på att de pengar som företagen får in på att visa reklam kunde räcka för att föda hela länder.
Hon gav förslaget till de företag hon var konsult i men ingen ville gå med på att dela ut så stor del av sin vinst så hon bestämde sig för att göra det själv istället.

Hon bygger plattformar och har redan annonsörer och allt klart för att generera pengar men hon ville ju inte bygga dem för sin skull som de andra företagen .... hon ville ju att människor som behöver pengar ska vara dem som blir gynnade och därför är systemet uppbyggt så att vemsomhelst som jobbar hårt på att fylla plattformarna kommer att göra sig pengar.

Hon vet att 95% av människorna kommer inte att göra nånting men de som verkligen vill kommer att bli rikligt belönade ... 
Jag  förstår inte de 95% av befolkningen som tvekar!!
Ingen betalar för att spela candy crush men ingen vinner något heller utom företaget som håvar in miljoner i annonspengar som de inte har en tanke på att dela med någon annan.
Så när någon gör samma sak fast lägger till detaljen att annonsintäkterna ska ut till de som håller spelet levande borde världen jubla :) 


Enkelt kan man ladda ner appen och uppmana alla andra att göra samma sak....
vill man göra det till ett jobb så kan man kalla sig själv för spelagent


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar